Close
926 79 541
Takk for i år!

Årets siste Trønder Tour er nå fullført, og fant sted på Klæbu med Nidaros Diskgolfklubb som vert! Klæbu Open bar preg av mye god kasting, vind, sol og super stemning blant de 100 deltakerne som var så heldige å få plass.

Klæbu Open var også siste mulighet til å sanke poeng i sammendraget, og vi ønsker å gratulere årets sammenlagtvinnere av Trønder Tour 2021:

MPO: Hallvard Flatberg 🥇
FPO: Sigrid Sandum🥇
MP40: Ove Halseth🥇
Junior: Mathias Karlsen 🥇
Recreational: Per Anders Dyrendahl 🥇
Novice: August Nygaard Nordby🥇

Om vi skal se tilbake på touren som har vært, kan vi se at det har vært store endringer i diskgolf-trøndelag siden fjorårets tour. Hele 466 spillere fra 17 klubber deltok i årets tour, der 22,4% av disse deltok på tre eller fire tour-stopp! I tillegg ser vi en voldsom økning i klassene FPO (200% ‼️ ) , MP40 (88%❗️) og JR. (88%❗️). Særlig FPO og Junior har vi hatt et spesielt fokus på i år, så det er ekstra gøy å se at disse klassene blomstrer.

Vi er allerede i gang med planleggingen av Trønder Tour 2022. Den fantastiske veksten vi har i sporten skaper både utfordringer og muligheter, og vi kommer fremover til å jobbe med nye løsninger for blant annet tourens oppsett, antall deltakere, påmeldingsfaser, wildcards mm. I den forbindelse har vi nå sendt ut et tilbakemeldingsskjema til alle deltakere fra touren i år som vi håper flest mulig har anledning til å svare på. Jo flere tilbakemeldinger vi får, jo lettere er det å for oss å skape best mulig rammer for alle deltakere!

Igjen ønsker vi å takk våre sponsorer i Latitude 64, Mesterbakeren, KAPE Bemanning As, Frisbeebutikken, KIWI, 3T-Treningssenter, Inbounds Media og Hi-Fi Klubben Trondhein for all støtte gjennom sesongen. Vi vil til slutt takke alle deltakere og medarrangører for en super sesong.

Vi gleder oss masse til neste år, og håper dere gjør det samme!

MvhTrønder Tour-crewet 💚