20
jul
2019

Sammenlagtoversikt

Av leiv 0

3 av 6 TT-eventer er i boks, og vi er da halveis i sirkuset. Det er de fire beste rundene som gjelder i sammendraget, og det er allerede nå spennende om plasseringene.

I Novice er det ingenting som skiller Jørgen Austli og Mats Kalland som begge har 93 poeng. Caos Myrslo er hakket bak med 80 poeng og Stig Rune Olsen kun 7 poeng bak ham igjen, så her er ingenting avgjort.

I Recreational er det også uhyre spennende da kun 8 poeng skiller 1. og 3. plassen. Adrian Wold leder foreløpig med sine 104 poeng, Kjetil Lianligger og vaker rett bak med 100, mens Åge Roaldsetli puster begge i nakken med sine 96 poeng.

I Junior har Dennis Steiro Aasen grei kontroll inntil videre med 100 poeng, 50 poeng foran Henrik Heggem som ligger på 2. plass. Henning Andre og Troy Andrewes ligger rett bak med 46 poeng hver.

I Master knives det så busta fyker mellom Ove Halseth og Roger Karlsen, hvor Roger har overtaket med sine 142 poeng, kun 6 foran Ove. Geir Helge Rambekk har 3. plassen med 95 poeng.

I Dame leder Camilla Pile Pedersen komfortabelt med 150 poeng, men Sigrid Sandum kan fort komme med sine 50 poeng med en turnering i helga hvor Sigrid skal delta og Camilla ei.

I Open kan alt skje. Foreløpig leder Leiv Aspén med sine 142 poeng foran Eskil Mogstads 112 og Endre Wangsholms 93.

I helgen går Hemne Open 2019 av stabelen, noe som kan endre masse på sammendraget. Følg med!