Othilienborg Open recap

Av leiv 0
11 jun 2018

Nok en Trønder Tour er over, og for ei helg det blei! Først med Trilogy Challenge på lørdag, så Othilienborg Open på søndag. Begge dager med fantastisk vær. Over 90 spiller deltok i helgen på Othilienborg Diskgolfpark som i disse dager har blitt pusset skikkelig opp!
Othilienborg Open ble spilt på en modifisert layout med en sløyfe på 2×12 hull per runde. Banen er bygd rundt et skitrekk, så det var mange slitne ben etter turneringslutt.
I Open sto TD Leiv Aspén tilslutt på toppen av pallen med -13. Han fightet lenge med Gunnar Solli Okkenhaug (-6) og Ingar Ballo (-7) som kom på henholdsvis 2. og 3. plass.
I Dame tok Ina Årbogen ledelsen etter første runde, men Sigrid Sandum slo hardt tilbake i runde 2 og vant med hele 22 kast tilslutt.
I Junior tok Henrik Heggem hele seierspallen som eneste deltaker i klassen.
I Master fightet Rolf Vallestad Sunde og Stig Rune Øyra helt inn til mål, men Stig Rune tok 4 stikk/kast på Rolf tilsammen og ble dermed også vinneren i klassen.
I Recreational hadde Ole Andreas Grøtte Børnes kontrollen fra start til mål, mens Sindre Roksvåg og Tom Skarsvåg kriget hele veien om 2. plassen, som gikk til Tom med 1 kasts margin!
I Novice ble det yderst spennende mellom Nils Arne Håland og Rune Michael Aurstad. Etter 48 hull lå de helt likt, og måtte ut i omspill. Etter hele 5(!) omspillshull kunne Nils Arne kalle seg champ i klassen, gratulerer og vel hjem.

Vi ønsker å takke alle samarbeidspartnere, spillere, frivillige og sponsorer for en fantastisk helg, ses på Stjørdal’n!
Latitude 64 – Frisbeebutikken – Trondheim Frisbeeklubb – Othilienborg IL – Icopal Norge – Guru Disc Golf – Mesterbakeren

Resultater: https://www.pdga.com/tour/event/37308

Relaterte artikler

29 sep 2018

Sammenlagtvinnere 2018

author: leiv

19 sep 2018

Caddybok Hemne Open

author: leiv

16 sep 2018

Overnatting Hemne

author: leiv

09 aug 2018

Banekart Stjørdal Open

author: leiv