Oppsummering Stokkan Open

Av leiv 0
09 apr 2018

Stokkan Open 2018 er gått inn i historiebøkene, og for en turnering det ble! Til tross for snøvær dagene i forveien kunne vi ikke håpet på bedre vær under selve turneringen enn det som ble. Knallsol og varmegrader gjennom hele helgen gjorde at vi nesten glemte snøen som lå og dekte den flotte golfbanen på Stokkan. Vel vel, været til tross, en bedre start på både sesong og Trønder Tour kunne vi knapt håpet på!

I Open ble det særs spennende og jevnt, faktisk så jevnt at det måtte omspill til for å kåre en vinner. Leiv Aspén hadde den heiteste scoren etter runde 1, med -9, 2 kast foran Ståle Hakstad og 3 kast foran Lars Somby og Alexander Mathisen. I runde 2 klinka Lars til med en -9 runde, og tvingte Leiv (-15) til en birdie på hull 18 for omspill. I omspillet viste Lars (-15) rutine, OB til tross, og tok seieren til slutt. På tredjeplass kom Ståle Hakstad (-14).

I Dame hadde tidligere Norgesmester Sigrid Sandum et godt grep om førsteplassen allerede etter runde 1, til tross for en knall andrerunde av Katarina Staalesen som sikret henne andreplassen. På tredjeplass kom nykomlingen Ina Årbogen som blir veldig spennende å følge in 2018.

I Master vant Roger Karlsen (-6) overlegent med 9 kast, foran Frank Normann (+3) og Thomas Blomberg (+8).

I Recreation slo siste års junior’n Ole Andreas Børnes (-6) til og tok seieren, 3 kast foran Tom Skarsvåg (-3) og 7 kast foran Sindre Roksvåg (+1).

I Novice tok Hans-Henrik Grøn seieren med -3, 6 kast foran Anders Lind Vårum (+3) og 7 kast foran Ove Halseth (+4).

I Junior ble det grei skuring for Henrik Moseby Heggem som eneste deltaker, sterk prestasjon likevel på en såpass krevende bane.

VI har fått veldig mange tilbakemeldinger på at banen var fantastisk, noe vi må gi kreditere og takke Stjørdal Golfklubb for. Uten deres velvilje og gjensidige ønske om å teste ut diskgolf på anlegget deres hadde dette aldri blitt en realitet. Det snakkes allerede om en ny turnering allerede i sommer/høst, så her er det bare å følge med!

I tillegg må vi takke Stjørdal Frisbeeklubb som har stått på som bare juling for å bistå med banen. Her må vi spesielt trekke frem herr Knut Andre Lilleby som har lagt igjen et arbeid uten sidestykke.

Våre sponsorer må vi også takke da det ikke hadde blitt baguetter uten Mesterbakeren, ingen spilledisker uten Latitude 64, ingen handduker uten GuruDiscGolf, inge frukt uten Coop Extra Evja, ingen OB uten Jotun, Sluppen for lån av disker og ingen proshop, transport og gavekort uten Frisbeebutikken. Tusen hjertelig takk!

Helt til slutt ønsker vi å takke alle deltakerne som tok turen, og ønsker dere hjertelig velkomne til Dragvoll Open, 12.-13. mai!

Resultater på PDGA
Relaterte artikler

13 apr 2019

Flere partnere!

author: leiv

05 apr 2019

Endringer TT2019

author: leiv

09 jan 2019

Nytt år, ny tour!

author: leiv

29 sep 2018

Sammenlagtvinnere 2018

author: leiv