Warning: Declaration of WTR_Walker_Page::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/1/6/6/trondertour.no/httpd.www/wp-content/themes/symetrio-theme/functions/widget/widget-menu.php on line 0 Oppsummering Hemne Open 2018
24
sep
2018

Oppsummering Hemne Open 2018

Av leiv 0

Årets siste Trønder Tour-turnering gikk av stabelen på Hemne i helgen, under Knuds vrede. Men, uvær til tross så koste (tror vi) samtlige av deltakerne seg hele helgen. Team Midt-Norge tok regi på superlørdagen, med pargolfturnering og pøls & puttecup og sosial kos utover kvelden.

Søndags morgen sto 47 klare til start i 7 grader, hagl og sterk vind. Ikke akkurat drømmevær for en diskgolfer, men for oss trivelige trøndere er dette hverdagskost og ingen unnskyldning til å ikke kaste disk! Hemne Frisbeeklubb har jobbet godt med banen de siste ukene, og til tross for relativt korte hull skulle det likevel være nok til å skille når rundene var over.

I Open tok Leiv Aspén tidlig grep om førsteplassen med en 4-kasts ledelse etter runde 1 som han ekspanderte ytterligere med 2 kast i runde 2, og ytterligere 1 kast i finalen som sto til slutt med en score på -10. På en komfortabel andreplass kom Ingar Ballo med -3, og etter enorm stor spenning på siste hull tok John-Are Freland tredjeplassen rett foran snuten på Ole Andreas Børnes etter mye dramatikk!

I Dameklassen freste Sigrid Sandum tidlig i fra feltet og vant med +11. På andreplass kom Stjørdalingen Ewa Bergquist med +30, mens Camila Pile Pedersen tok tredjeplassen med +66.

I Master rykket Roar Hembre tidlig ifra og ledet fra start til slutt. Andreplassen derimot kriget Rolf Sunde og Geir Helge Rambekk hele veien, og det ble så jevnt at de til slutt må dele på sølvet.

I Recreation var det speninng fra start til slutt. Sindre Roksvåg tok ledelsen etter runde 1, men endte til slutt opp på en tredjeplass med +17. På andreplass kom Tom Skarsvåg med +10, hvor han lå stabilt gjennom turneringen. Hamargutten Sverre Bang Støeng gikk stabilt bra hele helgen, og dro til slutt komfortabelt i land seieren med totalt +5.

I den suverent største klassen i touren, Novice, er det alltid spennende. Her ble det ikke bare knivet om konkurranse-seieren, men også sammenlagtpoeng for førsteplassen. Mats Thun Hjorthol ledet i sammendraget hele touren, og med en tredjeplass på Hemne tok han også sammenlagtseieren. På andreplass kom Trønder Tour debutanten Magnus Bogen Brurok som knapt har spilt en måned(!), sterkt! Men ingen klarte å ta Tor Erik Ekle som har visst stor progresjon i spillet sitt i hele år, og dro fortjent i land seieren på Hemne.

Vi ønsker å takke alle deltakere, samarbeidspartnere og sponsorer, men må denne gangen dra frem gjengen i Hemne Frisbeeklubb for fantastisk innsats hele helgen!

Resultater PDGA Poengliste sammenlagt Trønder Tour