Warning: Declaration of WTR_Walker_Page::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/1/6/6/trondertour.no/httpd.www/wp-content/themes/symetrio-theme/functions/widget/widget-menu.php on line 0 Nytt år, ny tour!
09
jan
2019

Nytt år, ny tour!

Av leiv 0

Vi skriver 2019 og en ny Trønder Tour er på vei. Trøndelag har fått nye klubber, baner og spillere som betyr nye opplevelser og nye mennesker å møte. Årets utgave av touren er fortsatt under planlegging, men vi kan allerede i dag annonser tre av konkurransene som skal være med å utgjøre totalen.

Først ut er AHA Open 28. april i Rotvollfjære. Her poppet det opp en 9-hullsbane på senhøsten 2018, som iløpet av 2019 vil få flere hull. Banen slynger seg rundt gamle lærerhøyskolen og krever både presisjon og lengde. I tillegg har Trondheim fått seg en ny klubb i Nidaros Diskgolfklubb som vil være arrangøren av AHA Open. AHA Eiendom går også inn på sponsorsiden, derav navnet på turneringen.

Så skal vi tilbake til Surnadal og Øye Diskgolfpark. Her har Surnadal Frisbeeklubb jobbet godt siden sist vi var på besøk (2017) med en større og bedre bane. Turneringen vil gå av stabelen 23. juni og arrangeres av Surnadal Frisbeeklubb.

Vi har også fått en «ny» klubb i «nye» Stor-Trøndelag. Innherred Frisbeeklubb har fått nye klær og heter i dag Steinkjer Frisbeeklubb. Klubben har fått tildelt et flott nytt område hvor det skal bygges ne fullblods 18-hullsbane, og Steinkjer Open vil nok være den aller første turneringen her. Turneringen går av stabelen 1. september.

Det vil nok tilfalle touren flere turneringer, og dette vil vi poste fortløpende sammens med nye sponsorer.

Vi gleder oss veldig til TT2019, ses på banen!